Japan krijgt tijdelijk een speciale Mobile Suit trein

Ter ere van het verschijnen van het zevende deel van de Gundam Unicorn OAV serie heeft de hoge snelheidslijn in Japan een complete make-over gekregen. De nieuwe trein die een gelijkenis heeft gekregen met Mobile Suits van Char Aznable “The red comet” de originele Gundam serie, rijdt tijdelijk als promotie in Osaka.

red_train

De hoge snelheidslijn die in Japan rijdt van Namba, Osaka naar het internationale luchthaven van Osaka, is voorzien van een nieuw uiterlijk. De rode buitenkant van de trein is geïnspireerd op de Mobile Suits die Char Aznable, de leider van Neo Zeon tot zijn beschikking heeft gehad. Ter ere van tevens ook het 20ste jaar dat de jaar dat de trein in Japan actief is, is deze promotieactie gehouden. De trein heeft naast de buitenkant ook van binnen een paar aanpassingen gehad, waaronder er stoelen zijn verschenen die zijn reserveert voor de bevelhebbers van Neo Zeon. Op deze drie stoelen staan de namen van Minerva Zabi, Full Frontal en Angelo Sauper.

Fans kunnen op deze stoelen gaan zitten en foto’s maken van zichzelf. Echter moet er voor het zitten op een van de drie plaatsen, speciale tickets worden aangeschaft. De actie duurt in Japan van 26 april t/m 30 juni. Dus mocht je naar Japan gaan, dan is dit een van de dingen die als Gundam fan zeker moet doen!

red_train_inside

re_train_inside

Via Response

Tags: , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


9 − drie =