Filmfestival Cinemasia van start; win kaartjes!

Filmfestival Cinemasia On Tour gaat van start! Vanaf vandaag tot 13 april zijn Aziatische films te bewonderen in verschillende steden; check de programmering voor Den Haag, Rotterdam en Eindhoven om te zien wat voor moois het witte doek zal vullen. In samenwerking met Cinemasia verloten we ook nog kaartjes voor drie films, klik snel verder voor details!

Interesse om op 13 april met z’n tweetjes naar de films God of Ramen,┬áSake Bomb of Maruyama, the Middle Schooler te gaan? Mail dan snel naar dit emailadres*. Vertel welke van de onderstaande drie films je wilt zien en wij zorgen ervoor dat je een mooie avond beleeft. Je hoeft verder niets te doen, maar de eerste mail voor een van de twee films wint de kaartjes. Wees er snel bij; de deadline is op z’n laatst┬átwee uur voor aanvang van de film die je wilt zien. Voor God of Ramen is dat dus 20:00 op 12 april, voor de andere twee films is dat 16:00 op 13 april.

God of Ramen: 12 april 22:00 in Natlab door Plaza Futura, Eindhoven
Gevoelige documentaire over Kazuo Yamagishi, vaak┬áde God van de Ramen genoemd, die al meer dan 50 jaar zijn noedelrestaurant runt. Zijn ramen zijn al jaren mateloos populair, maar Yamagishi is altijd heel gewoon gebleven en heeft als simpele maar voornaamste doel om mensen blij te maken met zijn eten. De documentaire┬áGod of Ramen bestrijkt meerdere jaren van Yamagishi’s leven en is veelgeprezen door zowel critici als bezoekers; eerdere Cinemasia-voorstellingen waren steevast uitverkocht.

Sake Bomb: 13 april 18:10 in Natlab door Plaza Futura, Eindhoven
Een romantische komedie die gaat over de Aziatisch-Amerikaanse Sebastian, die tegen wil en dank met zijn naieve Japanse neef Naoto, een sake-maker, de Californische kust afreist om Naoto’s ex-vriendin te zoeken. De naam van de film komt van de gelijknamige cocktail, waarbij sake in een shot-glas in een glas bier gegooid wordt. ‘East meets west’ op meerdere manieren in deze bijzondere film.

Maruyama, the Middle Schooler: 13 april 18:00 in WORM, Rotterdam
Een fantasievolle komedie over de 14-jaar oude middelbare scholier Maruyama, die een apart levensdoel heeft: zichzelf oraal kunnen bevredigen. Zijn familieleden en buurman zijn eveneens rare figuren, al is het de vraag wat echt is en wat het product is van Maruyama’s overactieve fantasie. Regisseur KankuroKudo heeft geprobeerd de bizarre leefwereld van de middelbare scholier te recre├½ren, waarbij hij naar eigen zeggen niet eens overdrijft. Artistiek verantwoord ├®n hilarisch dus.

Zie voor meer informatie, het volledige programma en ticketverkoop de website van Cinemasia On Tour. Zitten er films bij die je gaat zien, of ben je al geweest en wil je je mening kwijt? Laat het vooral weten!

*werkt de email-link niet; mailadres is joriaan[at]aniway[dot]nl.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


× negen = 81