Korean Culture Festival in D├╝sseldorf!

Het gaat dan toch echt gebeuren! Een heus kpop festival in Europa! Het festival wordt gehouden op 13 september in de ISS Dome in D├╝sseldorf en wij hebben wat extra informatie voor jullie!

Tijdens het Korean Culture Festival (of K-Culture Festival) zullen er zes groepen optreden: MBLAQ, Block B, VIXX, Ailee, GOT7 en BTS. De organisatie heeft meer informatie vrijgegeven over de kaartverkoop.

Voor het festival zijn VIP kaarten beschikbaar waarbij je van VIXX, GOT7 misschien wel Block B kan ontmoeten en handtekeningen kan krijgen tijdens een speciale fanmeeting. Met andere VIP kaarten kan je eerder naar binnen en kan je de soundcheck meemaken. Met weer andere VIP kaarten kan je Ailee, BTS en misschien MBLAQ backstage ontmoeten en ook handtekeningen scoren!

De VIP kaarten zijn 179,50 per stuk en vanaf 9 april om 19:00 beschikbaar op de site van het festival: www.kculturefestival.com

Andere kaarten die beschikbaar zijn:

VIP Standing: 119.50Ôé¼ (De beste staanplaatsen)

VIP Seat: 119.50Ôé¼ (De beste zitplekken)

Standing: 99.50Ôé¼

R Seat: 99.50Ôé¼

S Seat: 72.50Ôé¼

A Seat: 55.50Ôé¼

Deze kaarten zullen vanaf 23 april te koop zijn op www.eventim.de

Aniday-Afbeelding-kaleepng

Wij zijn zeker bij dit geweldige evenement aanwezig en we hopen jullie ook! Als je op de hoogte wil blijven van dit evenement en meer informatie wilt, ga naar de facebook pagina van K-Culture Festival. 

 

Tags: , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


7 − = twee