Relaunch Fairy Tail begin april op de buis

Opluchting voor volgers van de Fairy Tail-anime. De geanimeerde variant van Hiro Mashima’s populaire manga is vanaf april dit jaar weer te zien. Het verhaal wordt opgepakt waar de vorige serie plotseling stopte; midden in de Great Magic Games-arc. Toch is het de bedoeling dat nieuwe kijkers bij de nieuwe serie kunnen beginnen zonder iets te missen.

Tot zover de overeenkomsten. Hoewel het verhaal gewoon verder gaat, gaat het om een relaunch. Dit betekent dat het team dat aan de vorige anime werkte vervangen is. Dit zal te zien zijn. De nieuwe personageontwerper is Shinji Takeuchi, bekend van onder andere Gintama en Ixion Saga DT.

In de magische wereld waarin de serie zich afspeelt, concurreren verschillende magische gildes met elkaar om welke groep het sterkste is. Natsu en kornuiten, de belangrijkste personages uit de serie, zijn zeven jaar afwezig geweest. Daarom is hun gilde, Fairy Tail, de zwakste gilde uit het hele koninkrijk. Om hun goede reputatie terug te krijgen, moeten ze de Great Magic Games winnen.

Tags:

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


× 9 = negen