T.O.P┬┤s Commitment in Utrecht

HallyuCon heeft in samenwerking met de BIGBANG European Fanclub het voor elkaar gekregen om de nieuwe film van T.O.P te laten draaien in een echte bioscoop!

HallyuCon blijft met leuke events komen! Op 15 maart werd in het Louis Hartlooper Complex (LHC) de nieuwe film van BIGBANGÔÇÖs T.O.P exclusief gedraaid!

Op 15 maart om tien uur ÔÇÿs morgens stond er een flinke groep BIGBANG en T.O.P fans in de bioscoop vol smart te wachten op de start van de gloed nieuwe film: Commitment. Het is een film vol actie, met in de hoofdrol niemand minder dan T.O.P.

Commitment gaat over een Noord-Koreaanse jongen die naar Seoul, Zuid-Korea, gestuurd wordt. Hij heeft de opdracht gekregen om een aantal Zuid-Koreanen te vermoorden. Terwijl hij in Zuid-Korea is, begint hij langzaamaan twijfels te krijgen over de wereld waarin hij leeft.

FOTO.jpg

Nadat de film was afgelopen had iedereen zich buiten verzameld om nog even na te praten over de film, er werd ook nog even snel een foto met de bezoekers gemaakt en BIGBANG European Fanclub heeft een giveaway opgezet. Mensen die naar de film waren, konden zich opgeven en hebben nu de kans om de DVD van de film te winnen of een goodiebag van BIGBANG!

Het was een geslaagde ochtend en HallyuCon heeft nog veel meer leuke dingen in het vooruitzicht! Bijvoorbeeld het HallyuCamp en de echte HallyuCon! Beide zullen dit jaar plaatsvinden.

Voor meer info over HallyuCon klik hier
Voor meer info over de BIGBANG European Fanclub klik dan hier

Tags: , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


vier × 8 =