Blade & Soul anime start volgend seizoen

Wanneer echter games populair worden, is er vaak een grote kans dat wanneer het gaat om een Japanse game dat het een anime serie krijgt. Maar om een MMORPG te animeren is niet directe keuze om een game als Blade & Soul te selecteren. De game van NC Soft is op dit moment nog niet in veel landen beschikbaar, maar dat weerhoudt GONZO er niet van om van deze game die vooral bekend staat om zijn erg sterke visuele stijl te animeren.

Blade & Soul is een MMORPG ontwikkeld door de afdeling Team Bloodlust. Het spel dat mede wordt ontwikkeld door de bekende art-director Hyung Tae Kim. Zijn artwork heeft al wereldwijd tallen fans. Zijn exotische en vooral kleurrijke stijl heeft eerdere games als de Magna Carta en de War of Genesis games van een herkenbare stijl voorzien.

NC Soft heeft met Blade & Soul hoog ingezet op de kwalitatieve kant, waardoor de game al erg gewild als veel is gespeeld. Dit weerhield GONZO er niet van om deze uitzonderlijke game en het verhaal te animeren. De anime serie volgt een set van verschillende karakters, welke al in de promotie illustraties waren te zien. Om de serie in te luiden is dit weekend een teaser trailer verschenen, die een korte impressie moet geven. Het lijkt erop dat we van elke factie die er in de wereld van Blade & Soul aanwezig zijn, het verhaal gaan meemaken.

Afgelopen tijd zijn er vele MMORPG’s geanimeerd maar ook er zijn anime verschenen, die om een fictieve game draaiden zoals Sword Art Online, .Hack en Log Horizon. Over de kwaliteit van de serie kan niet veel worden gezegd, maar de eerder genoemde serie hebben bewezen dat het mogelijk is Online RPG’s interessant te houden als een anime serie.

De eerste illustraties van de geanimeerde versies van de karakters zijn tevens vrijgegeven en laten de uitgebreide cast uit de serie zien. De stijl van de originele artwork is behoorlijk goed in de onderstaande concept illustraties behouden gebleven. Het lijkt erop dat GONZO op de visuele afdeling weer als van ouds kwaliteit gaat afleveren, maar hoe ze het verhaal gaan vertalen is nog afwachten tot begin april, als de serie de derde van die maand gaat beginnen.

Aika

YU_Lan

Koyama

Yu

Hon

Lon

Jin

Ellie

Hazuki

Dan

Via Anime News Network

Tags: , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


9 − twee =