Duik met AniWay 35 de geschiedenis in

Het is weer bijna lente! De krokussen komen uit de grond, de lammetjes komen de wereld in en AniWay 35 komt door je brievenbus heen. Rond 6 maart kunnen abonnees het magazine op de deurmat verwachten, en daarnaast verblijdt AniWay ook de tijdschriftensectie bij je lokale Bruna en Ako en diverse stripwinkels. Lees snel verder voor een overzichtje van de inhoud!
Deze keer wordt de cover gesiert door de mangaserie┬áThe Story of Saiunkoku, een verhaal vol politieke intrige over het cre├½ren van verandering in een te strakke cultuur en de strijd van de vrouwelijke hoofdpersonage om erkenning te vinden. Het verhaal klinkt misschien serieus, maar┬áThe Story of Saiunkoku┬áis ook een verhaal over hoop, schoonheid en kleuren – perfect voor de aankomende lente dus.
1960234_727649497279778_206524110_nOok zijn we namens AniWay afgereisd naar het Zweedse hoofdstad, waar we bij Namco Bandai de gameproducers Hiroshi Matsuyama, Kunio Hashimoto en Ryo Mito de hemd van het lijf vroegen. De heren zijn verantwoordelijk voor recente en aankomende Shonen Jump game-adaptaties, respectievelijk Jojo’s Bizarre Adventure, Dragonball: Battle of Z en Saint Seiya: Brave Soldiers. Niet de minste titels als het gaat om het bronmateriaal, alle drie met een sterk nostalgische waarde voor jong en oud. Onze AniWay verslaggeefsters spraken met de producers onder andere over hun passie en liefde voor zowel het bronmateriaal, als de fans waarvoor ze de games maken. Ook is dit nummer regisseur Yasuhiro Irie van de befaamde Fullmetal Alchemist: Brotherhood ge├»nterviewd.Saint Seiya-Brave Soldiers Review-n2g

Daarnaast hebben we ook nog de con-impressie van Nishicon, gaan we op de muzikale tour met Shinichiro Watanabe en Yoko Kanno’s nieuwste anime Kids on the Slope, beschouwen we de live-action adaptatie van de klassieke samoerai-serie Rurouni Kenshin, zoeken we de diepere lagen in de manga Biomega en nemen we een duik met Free!. Houd je meer van cultuur? Lees dan over de geschiedenis van cosplay, shinto├»sme en Japanse po├½zie. En natuurlijk is er nog heel, veel meer!Free-Header

Nog een paar dagen wachten dus, rond de 6e komt je postbode langs met de nieuwe AniWay en rond die datum ligt AniWay #35 ook in de winkels. En mocht je interesse hebben om zelf een bijdrage te leveren aan AniWay, bekijk onze vacatures. Veel leesplezier!

PS ÔÇô voor alle vragen betreffende niet ontvangen nummers, prijsvragen, verhuisberichten of andere berichtgevingen, kun je terecht bij ons contactformulier. AniWay wordt echter volledig gerund door vrijwilligers, dus mocht het antwoord even duren: we doen ons best! Let op: alleen meldingen van een niet-ontvangen AniWay 35 na zaterdag 8 maart worden als geldig gezien en verwerkt.

Tags: , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nederlandse Shintostichting kondigt lente aan met lente- en vuurceremonie | AniDayAniDay - 24 maart 2014

    […] meer over shinto├»sme in AniWay 35 of op http://www.shinto.nl/. In januari hield de Nederlandse Shintostichting ook een […]

Laat een reactie achter


6 − drie =