Gisaburo Sugii to the melkweg en beyond!

Binnenkort is het Offscreen Filmfestival in Brussel. Regisseurs van over de hele wereld krijgen, met hun cultfilms, een kans om hun kindje te laten zien. Gisaburo Sugii is ├®├®n van de grote namen die vanaf 5 maart te zien zal zijn in Belgi├½. Artiest, animator en regisseur, Gisaburo Sugii is┬ágrote naam bij bij Group TAC. Hij is het meest bekend van de Touch series en de film: Night on the Galactic Railroad.Hebben we je aandacht te pakken? Mooi! Helaas kunnen we je niet naar Brussel sturen ( was het maar zo’n feest!). Gelukkig heeft Melkweg Cinema gemerkt dat het zonde zou zijn om deze films te missen.┬áMelkweg Cinema heeft een selectie gemaakt van de beste “Offscreen films” van het jaar. Hoe past┬áGisaburo Sugii in dit plaatje? Wij mogen een aantal kaartjes weggeven voor twee films van┬áGisaburo Sugii:

  • Night on the Galactic Railroad (23 maart om 20:00 uur),┬áwaarin twee katjes een magische reis ondernemen┬áNIGHT_ON_THE_GALACTIC_pic_1_1
  • Belladonna of sadness (19 maart om 20:00 uur),┬áwaarin een eenvoudige vrouw een pact met de duivel sluit nadat ze uit haar dorp is verstoten.

belladonna

Hoe zijn deze kaartjes te winnen? Laat een comment  achter op facebook met jouw favoriete film oneliner. Like en share dit bericht en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar en zit jij straks te genieten van deze twee klassiekers!

Bronnen: melkweg.nl en burogu.avo-forum.nl

Tags: , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


× drie = 9