Welkom (terug) op AniDay!

Hallo allemaal,

Ik ben Joriaan, editor-in-chief van AniDay. Dikke kans dat je hier voor de eerste keer komt na Tsunacon (van harte welkom!) en denkt “lege boel”. Ook voor onze trouwe lezers: inderdaad is het wat stil op het blog, onze excuses daarvoor. We hebben technische problemen die posten al een tijdje heel moeilijk maken, maar we zijn druk bezig om dat op te lossen zodat we weer dagelijks kunnen updaten. We hebben grootse plannen voor de toekomst die we snel uit de doeken zullen doen, zowel nieuwe als vernieuwde content, dus hou ons in de gaten. Natuurlijk hebben we al een heleboel dingen gepost en geplaatst, scroll maar verder!

Natuurlijk horen we graag wat jullie graag willen zien en lezen, ook krijgen we graag jullie vragen, suggesties of commentaar, dus mail gerust! Ook zijn we altijd op zoek naar nieuw schrijf- of designtalent, dus laat van je horen. Mail naar joriaan@aniway.nl en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

We houden jullie op de hoogte. Tot snel,

Joriaan (editor-in-chief) & Joy (deputy editor-in-chief)

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


1 + = vijf