Tiger & Bunny uniformen in God Eater 2

Tiger & Bunny is een populaire anime serie, die al weer een tijd geleden is verschenen. De anime serie over de commercieel ingestelde helden wist een groot aantal fans te creëren. In Japan is recentelijk de film Tiger & Bunny The Movie -The Rising- uitgekomen. Dat Bandai Namco hier is gebruik van maakt, is dan ook geen gemiste kans om tevens hiermee het tweede deel van hun game God Eater te promoten.

Afgelopen zaterdag heeft Bandai Namco via hun officiële blog aangekondigd dat er met de nieuwe update, twee nieuwe uniformen in het spel aanwezig zullen zijn. De uniformen die komen uit de meeste recente Tiger & Bunny film, worden zonder extra kosten beschikbaar. Het Tiger uniform is beschikbaar geworden voor het mannelijke hoofdpersonage, het vrouwelijk hoofdpersonage krijgt het Bunny uniform.

bartig

GOd_eater02

God_eater01

De update die deze twee uniformen meebrengt moet als de planning wordt nageleefd, ergens deze maand verschijnen.

Via Hachima Kikō

Tags: , , ,

Eén antwoord naar “Tiger & Bunny uniformen in God Eater 2”

  1. Jan met le Pet 10 februari 2014 at 22:38 #

    Tof en zeker omdat ze het gratis doen, een klein pluspunt in deze tijd van overpriced DLC.

    Alleen jammer dat niemand hier een vita heeft en de game hier ook niet beschikbaar is.

Laat een reactie achter


5 − = een