Hiro Mashima begint nieuwe manga serie

Rave Master en Fairy Tail zijn bij velen wel bekende series, die zowel als manga en anime populair zijn. Hiro Mashima, de manga-ka achter deze twee series, is van plan een nieuwe manga serie te beginnen.

Recentelijk heeft Hiro Mashima bekend gemaakt te beginnen aan een nieuwe manga serie. De serie Fairy Tail loopt al enkele jaren en verschijnt wekelijks in Kodansha’s Weekly Shonen. Maar juist omdat deze serie zolang bezig is, wilt Mashima weer wat nieuws beginnen. Het idee en concept voor Fairy Tail heeft hij bedacht terwijl hij bezig was met Rave Master. Hij heeft verklaard dat Fairy Tail naast deze nieuwe serie door blijft gaan.

Echter heeft hij afgelopen zondag bekend gemaakt, dat hij een serie voorbij zag komen, dat erg leek op zijn eerste concept. Hierop liet hij weten vanaf de grond af aan een nieuw idee voor deze nieuwe serie te bedenken.

Via Anime News Network

Tags: , , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


vier + = 7