Deshima Sounds!

Op 11 januari vind Deshima Sounds plaats in Den Haag! Get ready to party, Japanese Style!

Bij Deshima Sounds wordt er Japanse (en Oost-Aziatische) clubmuziek gedraaid in westerse clubs. Sinds 2008 is het feest uitgegroeid tot internationale bekendheid met boekingen over heel Europa. Je kan er ook terecht met een bredere muzieksmaak: er wordt muziek gedraaid van rustige house tot snelle hardcore. Bij Deshima Sounds is ook de muziekstijl ÔÇ£eurobeatÔÇØ te vinden, een muziekstijl die vooral rond 2000 erg populair was. Dit jaar zal het feest gehouden worden in Club PIP in Den Haag op 11 januari vanaf 20:30. Kaartjes zijn 5 euro en er zal een sushichef aanwezig zijn zodat je lekkere verse sushi kan eten! Ook staan er verschillende DJÔÇÖs paraat om jou een geweldige avond te bezorgen!

Wij zijn er in ieder geval bij, jij ook?

Informatie paginaÔÇÖs:

- Deshima Sounds!  Facebook

- Website http://www.deshimasounds.com/

- Partyflock 

- DJ Kentai Facebook

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


acht − = 5