Einde Naruto in zicht

Al sinds 1997 loopt de manga Naruto, waarin lezers de avonturen van wonderkind ├®n ninja Naruto konden lezen. Miljoenen uitgaven en 16 jaar later geeft de auteur, Masashi Kishimoto, op Japanse TV echter aan dat het einde niet ver meer is..

Hij deed zijn uitspraak via een geschreven boodschap die op beeld werd vertoond in de Japanse entertainmentshow Sakiyomi Jum-Bang. Zijn volledige uitspraak kan je hieronder lezen. Let wel op voor mogelijke spoilers.

ÔÇÿHet gevecht van Naruto en zijn kameraden is in de laatste fase, in de juiste zin van het woord. Over de Ten Tails, over Madara, and dan over SasukeÔǪ Ik zal doorgaan met het opvoeren van de spanning, op welke manier dan ook! Alsjeblieft, volg het verhaal van de jongen genaamd Naruto nog een klein beetje langer. Dat zou ik verschrikkelijk waarderen.ÔÇÖ

Gelukkig is alle hoop nog niet verloren voor fans van Naruto. In de nieuwe Japanse Shonen Jump werd namelijk een nieuwe fighting-game gebaseerd op Naruto aangekondigd: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. Deze zal uitkomen voor de Playstation 3 en de Xbox 360 in 2014 en zal meer dan 100 speelbare personages tellen, inclusief een paar nieuwe personages die door Kishimoto zelf zullen worden getekend.

Meer info zal volgende maand volgen op het jaarlijkse Jump Fiesta. Een release in het Westen is zeer waarschijnlijk; de games verkopen hier altijd prima. Of dat ook 2014 zal worden, is niet bekend.

Tags: , ,

2 Antwoorden naar “Einde Naruto in zicht”

 1. Jan met le Pet 2 december 2013 at 21:55 #

  Vind het nog steeds vreemd dat de serie hier niet op tv te zien is.
  En je kan een personage ook maar een bepaald aantal keer buffen voor dat ze onlogisch absurde powers krijgen (zijn ze eigenlijk al te ver mee gegaan).

  Tot slot vind ik de 3d-Ultimate Ninja vecht spellen wel een stuk minder dan de 2d-Clash of Ninja(gamecube/wii) spellen.

  • Le Jean-Piere 6 januari 2014 at 16:57 #

   Er zijn wel plannen geweest om Naruto naar Nederland te brengen, maar men vondt Naruto te geweldadig/ bloederig voor kinderen .

   (Ik begrijp niet waarom ze het dan niet gewoon voor volwassenen hebben uitgezonden)

Laat een reactie achter


+ zeven = 12