Mangareleases van september

Het is al halverwege september en dat betekent dat er weer nieuwe mangavolumes worden uitgebracht. Bleach, Fairy Tail, Dragonball en Naruto kennen we allemaal al. Daarom heeft AniDay een aantal leuke nieuwkomers uitgezocht.

┬®Kodansha

Sherlock Bones
Stel je voor, je haalt je hond op bij het dierenasiel en ineens hoor je een stem in je hoofd. Je komt er achter dat je hond kan praten, maar jij bent de enige die het hoort.

Dit overkwam Wajima Takeru, de hoofdpersoon uit deze manga.Zijn pas opgehaald viervoeter blijkt niet zomaar een hond te zijn, maar de re├»ncarnatie van de meesterdetective Sherlock Holmes. Takeru neemt de rol van SherlockÔÇÖs hulpje Watson aan, en samen lossen ze misdaden op.

┬®VIZ Comics

Midnight Secretary
Secretaresse Satozuka Kaya (22) krijgt promotie; ze mag werken voor Touma Kyouhei, de grote baas. Een moeilijke klus. Kyouhei staat om een aantal dingen bekend. Hij is een vrouwenverslinder, hij tolereert geen fouten tolereert en hij werkt altijd door na sluitingstijd (en hij eist dit ook van zijn bedienden). Nog een verontrustend detail: al zijn eerdere secretaresses zijn verdwenen.

Kaya kan niet goed met haar baas overweg en vice versa. Maar dan ontdekt ze dat Kyohei een vampier is. Ze blijft voor hem werken en langzaam ontstaat er een romantische relatie.

┬®Dark Horse

Blood Blockade Battlefront
New-York is samengevloeid met een andere dimensie. Hierdoor is de hele stad bedekt met mist en leven mensen er (vreedzaam) samen met allerlei monsters.

De hoofdpersoon is Leo, een journalist voor Lonely Planet. Als een demonenaapje zijn camera steelt, zet hij de achtervolging in. Zodoende belandt hij in een gewelddadige bankoverval. De overvaller is een gigantisch monster. Een man slaat het monster en neemt Leo mee. Voordat Leo het weet is hij lid van een geheime organisatie, die illegale monsteractiviteiten tegengaat

┬®Vertical Inc.

Sickness Unto Death
Futaba Kazuma studeert klinische psychologie. Tijdens zijn studie verblijft hij in een eng landhuis, met een butler. ├ë├®n van zijn huisgenoten is een jonge vrouw met een hartkwaal: wanhoop.

Deze psychologische aandoening heeft ook lichamelijke effecten. Haar haar is wit geworden, haar lichaamstemperatuur is erg laag en ook haar bloeddruk is niet wat het zou moeten zijn. Niemand heeft haar ooit kunnen genezen. Zal de onervaren Kazuma zijn eerste patiënt kunnen genezen, voordat het te laat is?

De bovengenoemde titels zijn onder andere verkrijgbaar bij Archonia.

Tags: , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


zeven − 5 =