Abunai! 2013: Uitslag AMV competitie

Het is al een tijdje geleden dat Abunai! geweest is. We wilden nog met jullie delen wie de winnaars waren van de AMV competitie. Dit jaar waren er 30 AMVÔÇÖs ingezonden en gingen er 10 niet door naar de finale. De overige twintig hadden een mix van oude en nieuwe anime, zoals de nu populaire Attack on Titan-serie of de nieuwe films Wolf Children en The Garden of Words.

Deze keer won Kim Jansen de eerste prijs. Vorige Abunai! kwam ze niet door de selectie en dit jaar maakte ze een goede binnenkomer met haar AMV Delusion waarin ze de anime The Girl Who Leapt Through Time gebruikte en het liedje World on Fire van Les Friction.

De tweede prijs ging naar Timmie Ng die al zes keer eerder heeft meegedaan met de AMV compo bij Abunai! en ook bij veel andere conventies. Daarbij heeft hij ook diverse prijzen mee gewonnen. Bij deze AMV compo won hij met zijn AMV No Idol Entertainment en gebruikte de anime: AKB0048 First Stage, Love Live School Idol Project, Uta No Prince Sama Maji 1000% Love en Uta No Prince Sama 2000% Love met het liedje Destiny van M.O.V.E.. Timmie heeft ook aangekondigd dat hij stopt met AMVÔÇÖs maken voor Abunai! Hij zal nog wel doorgaan met editen en misschien in de toekomst weer AMV’s maken.

De derde plaats ging naar Jacco Kopmels en Martine Jansen. Ze gebruikten hiervoor de anime Wolf Children met het liedje Evil Beauty van Blackmill.

Tags: ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


een + 1 =