Terugblik op Abunai!2013

De elfde Abunai! is al weer voorbij. Met het thema Darkness Rising hebben ze goed rekening meegehouden door een aantal horroractiviteiten te organiseren en het Koningshof in een duister tintje te kleden. De conventie was weer drukbezocht en de kaartjes voor de zaterdag waren al een week voor de conventie uitverkocht. Naar schatting heeft Abunai! dit jaar meer dan 3500 bezoekers in ontvangst genomen.

Er waren weer veel activiteiten, panels, wedstrijden en workshops. Ook AniWay heeft een panel gehouden waar we onze bezoekers inzicht gaven in hoe ons tijdschrift gemaakt wordt.

Tijdens de sluiting liet voorzitter Lennart weten dat Abunai! volgend jaar terug naar school gaat met het thema ÔÇÿClass DismissedÔÇÖ. Abunai!2014 wordt volgend jaar van 29 t/m 31 augustus gehouden, weer in het Koningshof te Veldhoven. Dus trek voor volgend jaar je schooloutfits uit de kast en draag het op Abunai!.

Bekijk onderstaande fotoÔÇÖs voor een terugblik op Abunai!2013 (met dank aan Kjcpictures voor de fotoÔÇÖs):

Tags: , ,

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter


− 3 = een